Pianoles •Keyboardles• Zangles• Pianoduo Ladies Keys •Uitvaartpianist•

Docenten: Diana de Ruijter en Peter Vroegrijk

Muziek en lesgeven zijn onze passies en dat brengen we graag aan jullie over!

Even voorstellen, ik ben Diana de Ruijter

Pianoles:

Ik ben Diana de Ruijter. Geboren op 19-12-1975. Toen ik tien jaar was ben ik begonnen met orgelles, maar al heel snel ontdekte ik de piano en toen was ik verkocht. Vanaf mijn 13e jaar mocht ik eindelijk op pianoles en wist ik dat ik pianojuf wilde worden. In juni 2000 was het zo ver; toen heb ik mijn diploma 'docerend musicus' aan het conservatorium in Tilburg behaald. In augustus van dat jaar ben ik aan huis (toen nog in Raamsdonksveer) officieel met mijn lespraktijk gestart. Inmiddels heb ik 2 lespraktijken. In Geertruidenberg in een prachtig monumentaal pand aan het einde van de markt in Geertruidenberg. Daar geef ik met 2 andere collega's piano/keyboard en zang les. En sinds vorig jaar ben ik zelf verhuisd naar Oosterhout waar ik nu ook pianoles geef.

Neem voor meer informatie contact met mij op via mail: info@dianaderuijter.nl of bel 06-21471893

Voor een gratis kenismakingsles klik hier

Pianoduo Ladies Keys:

Naast het lesgeven treed ik regelmatig op samen met mijn collega en vriendin Marlous Nypels. Samen vormen we sinds een aantal jaren het pianoduo ladieskeys.

Uitvaartpianist:

Voor een persoonlijk afscheid met prachtige live pianomuziek kunt u bij Diana de Ruijter terecht. 

Even voorstellen, Ik ben Peter Vroegrijk

Al ruim 20 jaar ben ik actief als professioneel muzikant en docent. In Tilburg heb ik mijn diploma docent lichte muziek toetsen behaald.Voor al mijn leerlingen heb ik de handige gids "TOETS" ontwikkeld, die ik o.a.  tijdens mijn lessen gebruik. Daarnaast ben ik de vaste toetsenist van de band "Objazzion". En schrijf ik zelf muziek voor piano en keyboard. De afgelopen 10 jaar heb ik ook bij CVK Amadeus gewerkt. Nu deze gaat stoppen met haar activiteiten heb ik besloten met Diana te gaan samenwerken. Om zo onze huidige en toekomstige leerlingen nog beter van dienst te kunnen zijn.

Keyboardles

Voor een gratis kennismakingsles klik hier

Even voorstellen, ik ben Liesbeth van den Berg

Liesbeth studeerde in 1998 af aan het conservatorium in Tilburg. Daarna heeft ze op talloze plekken gewerkt en opgetreden en bleef ze zich constant ontwikkelen. Zo deed ze een bijscholing dansexpressie met kinderen,  volgde talloze workshops op zanggebied, deed een jaartraject zangmethodiek bij een gecertificeerd CVT-docent (complete vocal technique) en behaalde onlangs haar diploma tot mental coach. Naast lesgeven staat Liesbeth ook regelmatig als (jazz)zangeres op het podium. In Rijen heeft zij haar eigen muziekpraktijk waar allerlei cursussen worden gegeven. Vanaf nu gaat zij ook zanglessen geven in Geertruidenberg op de maandagen.

Zangles